DAGENS OPPGAVE
Innen soveposer er det etablert en egen standard for temperaturgrenser, slik at du vet hvilke forhold den er ment for. Men hva er definisjonen på T-comfort?  

Et lite hint

Send svaret ditt til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 2. desember. Husk å oppgi navn, postadresse og telefonnummer.

Vinneren trekkes og offentliggjøres i morgen kl. 10.00. Alle som har vært med i konkurransen i løpet av desember er med i trekningen 24. desember om et telt fra MSR: MSR Remote 2, til en verdi av 13.999,-.

Premie 2. desember

I dagens luke kan du vinne tre par med med Bridgedale SKI Lightweight Merino Performance sokker til en samlet verdi av kr 1100,-.

Dette er alpin/rando-sokker i en kombinasjon av merinoull og syntetiske materialer som gir god isolasjon og slitestyrke (Materialer: 20 prosent merinoull, 20 prosent polypropylen, 51prosent nylon/polyamid, 7 prosent tactel/nylon, 2 prosent lycra.

Julegavetips

Gled en venn et helt år. Gi bort abonnement på utemagasinet.no og Fri Flyt i julegave.

I tillegg til 12 måneders tilgang til utemagasinet.no, får mottageren åtte utgaver av sportsmagasinet Fri Flyt og tilgang til alt innhold på de ledende nisjenettsidene jeger.no, norsk-klatring.no, terrengsykkel.no, landevei.no og friflyt.no.