Fischer

Fischer er en skiprodusent grunnlagt i 1924 med base i Østerrike. Fischer produserer et stort utvalg av langrennski, alpinski til topptur og fjellski. Se oversikt over våre tester av Fischer ski.

Fischer produserer langrennski som du ofte kan se på føttene til de beste langrennsløperne, de norske inkludert. Både Petter Northug og Marit Bjørgen har vunnet de fleste av sine renn på langrennski fra Fischer.

Fischer produserer også fjellski, med stålkant og med feller. Også Fischer sine smørefrie fjellski er populære. Fjellski-sko som sikrer mot ekstra kalde føtter får du i Fischer BCX-serien. Fischer har også bindinger til langrenn og fjellski.

Fischer er stor på alpintsegmentet. Utenom racing lager Fischer sko og ski til topptur og randonee.

Blant disse finner du skiserien Ranger, Transalp og Hannibal. Toppturskoene fra Fischer, Traverse og Ranger, er laget med maljer som passer en techbinding, og Fischer lager også bindingen Fischer Tour Classic. Merk at dette er en lisensiert versjon av Dynafit sin binding med Fischer-logo.

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen