I øyeblikket kjører løypemaskinene ved Skeikampen, Sjusjøen, Nordseter, Gålå og Kvitfjell for fullt. Til nå har de laget til sammen over 110 km løyper og mesteparten er preparert for både klassisk og skøyting, forteller Visit Lillehammer i en pressemelding.

Skeikampen har lengst løyper med 42 kilometer, der 30 av disse har topp kvalitet for både klassisk og skøyting. Nordseter rapporterer også om fantastiske forhold, der du kan gå 40 kilometer på en tur i lettgått fjellterreng med perfekte midtvinterforhold. Sjusjøen har kjørt både konkurranseløypene ved Natrudstilen, lysløypa og stadion på Sjusjøen. Kvitfjell og Gålå har kjørt henholdsvis 17 kilometer og 20 kilometer  skøytetrasé. 

Skisporet.no ikke oppdatert

Meldinger fra destinasjonene viser at skisporet.no ikke er oppdatert for maskinene på Sjusjøen, Nordseter og Gålå. Bernt Bjørnsgård i Skisporet.no bekrefter at de har hatt problemer med senderne i noen maskiner, men at dette vil bli løst så fort det lar seg gjøre.  

Lange turer

De beste forholdene for virkelig å strekke på med lange gode turer finner du likevel på Nordseter og Skeikampen. Her holder løypene perfekt midtvinterstandard i fem meters bredde og klassiskspor på begge sider.

– Jeg kom akkurat inn fra en totimers tur. Dette er bare helt fantastisk sier Jan Flohr, løypesjef for Nordseterløypene.

Verdens beste langrennstilbud

– Langrenn er et helårsprodukt i Lillehammerregionen. Vi er først ute med skiforhold nesten hvert år etterfulgt av en meget lang og snøsikker vinter. Vi har verdens lengste sammenhengende løypenett, arrangementer i verdensklasse, høy kompetanse på idrett og fantastiske naturlige forutsetninger sier leder for utviklingsavdelingen i Visit Lillehammer, Ove Gjesdal.