– Dyrk din nysgjerrighet og skaff deg kunnskap om det du skriver om, sier den erfarne redaktøren Helge Baardseth i Vagabond, som mener det har skjedd mye også i skriveformen og de trykte mediene de siste årene. Nå er det nemlig greit å være mer personlig, og skrive «jeg». Det var det ikke før.

– Hvis ikke blir det feil, sier Kjetil Manheim i Blogg.no og poengterer at dette mediet er åpent for alle, enten du har én eller flere millioner følgere. Siden det ikke er noen regler, er det også åpent for å skrive om akkurat det du vil. 

Hør de to snakke om hvordan dine bilder og din tekst kan klare å skille deg ut i en verden full av digitale inntrykk. 

EKSPEDISJONSSKOLEN

Etter å ha lært mye om det å være på tur, planlegging, kommunikasjon og sikkerhet i sesong 1, følger UTE opp med en ny runde av Ekspedisjonsskolen. Vi tar et lite steg til siden og ser på litt annen type emner. Aleksander Gamme snakker om om finanisering til ekspedisjoner, du får tips om førstehjelp, foto på tur med Petter «Uteligger» Nyquist, miljø og miljøvern, det psykiske aspektet på tøffe turer og ikke minst hvordan en skal forholde seg til de som blir etterlatt hjemme.