Norrøna lyngen alpha100 Vest

Vest er et ideelt plagg når man synes skalljakke blir for varmt og bare ulltrøya for kaldt. Den fungerer også fint som et ekstra isolasjonslag. Denne vesten fra Norrøna er lett, men varmer godt for vekten, samtidig som den transporterer fuktighet godt. Finnes både til dame og herre.

Pris: 1999,-

www.norrona.com

Mammut Barryvox package light

Driver man med toppturer eller heisbasert frikjøring, er de tre S-ene essensielle: skredsøker, søkestang og spade. I denne pakken er alle S-ene med.

Pris: 4499,-

www.mammut.com

Boka "Trygge toppturer"

Trygge Toppturer passer både for de som vil gå sine aller første alpine skiturer på egenhånd og de som har gått en del turer før, men som nå vil utvide aksjonsradiusen til nye områder. Også for erfarne toppturentusiaster er boken nyttig. Den viser vei til hvilke skiturer som er aktuelle på dager da det er vanskelig å vurdere skredfaren, og gir nyttige påminnelser om hva slags terreng som er trygt og hva du bør unngå.

Pris: 449,-

www.ffshop.no

Smartwool PhD Ski Light Elite

Høye ullsokker laget spesielt for bruk i skistøvler. Finnes både til dame og herre.

Pris: 349,-

www.smartwool.com

Cebe Lhotse Matt Black solbriller

 

Bre- og fjellbriller i klassisk design. Glassene er laget av mineral og er veldig mørke for å gi den beste beskyttelsen under forhold med sterk sol og mye refleksjoner fra snøen. Skyggelappene er avtagbare.

Pris: 2299,-

www.cebe.com