Drikkebeltet fra amerikanske Osprey er beregnet på de løpeturene som er så lange (eller varme) at du må ha med drikke, men når sekk blir litt i overkant. Beltet har med ei kurvet plastflaske som rommer nesten 0,6 liter. I tillegg har den mobiltelefon-lomme med gjennomsiktig plast, og ei mindre lomme innenfor. Denne kan lukkes med glidelås. Beltet har en smart strammemekanisme og kan åpnes og lukkes helt med spenne, uten å involvere strammingen.

UTEs tester fant det litt vanskelig å finne akkurat hvor på hofta beltet sitter best, men dette gikk fort i glemmeboka da han begynte å løpe. Det merkes godt at kurven på plastflasken følger kroppen og bidrar til bra passform. Men dette vil selvsagt være individuelt. Mobiltelefonlommen er dessverre alt for liten for testerens telefon, men de fleste telefoner uten pluss i etternavnet vil nok passe fint. Den andre lommen passer fint til husnøkkelen og en hundrings.

Flasken låses på plass med ei løkke rundt drikketuten, men det er en enkel sak å få tak i flasken med ei hånd mens man løper. Flasken sitter godt også uten å låses fast.