Hammdock forteller at de begynte å produsere hengekøyeløsninger de selv savnet. UTE har fått teste «full pakke» gjennom sommeren, som inkluderer singel hammdock, myggnetting og regntarp. Selve duken er produsert i Ripstop Nylon Taffeta med 4x4 søm, i pustbart materiale for å unngå fuktig og klamme klær ved bruk. En forsterket slynge, karabinkroker til festestroppene og pakkposen er integrert i køya. Isolert veier den 411 gram. Festestroppene er solide, bestående 16 festeløkker, som gir mange justeringsmuligheter, og hengekøya er intuitiv og enkel å sette opp. Køya slutter godt om deg når du ligger oppi, og er romslig til å få plass til et liggeunderlag. Stoffet er mykt og behagelig, og ikke statisk.

Myggnettingen festes med klips i snor over hengekøya, noe som fungerer fint. Det eneste vi har å utsette er at myggnettingen tar forholdsvis stor plass. Vi liker pakkposen til hengekøya, som lett kan komprimeres og formes når du pakker. Ved nedpakking får du også plass til festestroppene i hengekøye-pakkposen, og det trekker opp. Som ved de fleste andre hengekøyeløsninger fungerer pakkposen som lomme til mobil, vannflaske, etc. som du vil ha tilgang til når du er i køya. 

LES OGSÅ: Turtips – Håøya i Oslofjorden

Tarpen leveres med snor og seks plugger, og måler 3x6 meter, og kan være et gunstig følge, ikke bare på grunn av regn, men også om du vil ha det litt mørkere gjennom natta. Alt i alt et komplett hengekøye-sett som er godt egnet til turbruk, og hvor du lett kan justere hvilke elementer du må ta med deg ut fra hva slags tur du er på. Samlet vekt: 2,0 kilo. Dimensjon på køya: 200 x300 cm. Kommer i fargene grå/oransje og grå/grønn. Alle elementer kjøpes hver for seg, eller samlet som pakke.

LES OGSÅ: Slik rigger du hengekøya

Hammdock Dobbel full pakke dobbel 

Komplett sett (veil pris): 1699,00

Myggnetting:  

Tarp:  599,-

Hengekøye: 599,-

hammdock.no

PLUSS
Dekker godt rundt når du ligger i Enkel å sette opp og pakke ned Solide festeløsninger
MINUS
Myggnettet er forholdsvis stor rigg