Feline Up Pro er en sko for «vertical running», og dette er en lettvektssko laget for bratte bakker. Med såkalt Heel Preloader får du mer støtte rundt hælen, samtidig som skoen er mer komfortabel med en lavere og mykere profil bak. Skoen kommer med et lissesystem som er raskt å stramme, og lissene gjemmes enkelt bort under overdelen oppå skoen. 

Med Vibram Megagrip-såle, som har som mål å redusere vekten uten at det går ut over ytelsen, får vi et godt feste. Sålen har grove knaster, som gir godt grep på underlaget. Den lave vekten kommer av redusert tykkelse på yttersålen. Dette merker vi også når det blir steinete og ujevnt underlag, da du ikke har fullt så mye beskyttelse under føttene. Karbon i midtsålen gir likevel ekstra beskyttelse midt under foten, og gir også stabilitet. 

Skoen sitter godt oppover, men også nedoverbakkene går unna med denne skoen, som føles presis og trygg på ujevnt underlag. Teknisk terreng blir raskt lagt bak oss, og Feline Up Pro gir god friksjon på gjørmete underlag og glatte steiner, med beskyttelse foran på tåa.