SIGRID HENJUM Sigrid er UTEs populære turmatekspert. Vi får stadig tilbakemeldinger fra lesere som har hatt suksess med oppskriftene hennes. Sigrid bor i Sogndal og er lommekjent i Sogn, men hun har også vært på turer til Grønland, Svalbard og Lofoten.  LES OGSÅ • Fireretters gourmet• Pizza på bålet• Godt i termosen• Bjørnebrød• Is på tur• Innbakt pizza Dette er ei enkel fiskegryte, rask å hiva i hop, med eksotisk smak. Du treng berre ei panne, så oppvasken vert minimal. Til 4 personar300 g fisk i store terningar, til dømes laks og torsk200 g eggnudlar1 lauk1 kinesisk kvitlauk1 klump fersk ingefær på storleik med ein golfball2 ss tomatpure2 ts raud currypesto2 bokar kokosmjølk2 gulrøtterLitt oljeEi klypa salt Skjer opp lauk, kvitlauk, gulrøter og ingefær i små bitar og fres i litt olje. Tilset tomatpure og currypasta, rør saman. Ha i to boksar med kokosmjølk og kok opp. Knus nudlane i mindre bitar før du strør alt rett i gryta. Del fisken opp i terningar og legg dei i gryta på heilt svak varme. Rør berre om ein gong, slik at fisken held seg nokolunde heil. La gryta kvila i 5 minutt slik at nudlane får svella. Gryta er ferdig når fisken dett frå kvarandre. Smak til med salt. Server med godt brød og ein limebåt.