Fra i dag, onsdag 19 januar, er UTE tilgjengelig i bladkiosker over hele landet. Abonnentene har allerede fått det i postkassen. Her er noe av det du kan glede deg til.

TOPPTURER Å STARTE MED
Toppturer kan du gå nesten hele året. UTE har funnet frem til tjue enkle toppturer som er fine å gå midtvinters, og som er relativt trygge. I tillegg er de i ypperste klasse både når det gjelder turen opp og ned.

Annonse

BØRGE OUSLAND
Ingen nordmann har vært like mange ganger på Nordpolen. Sist gang tok polfareren like godt seilbåten.

PÅ TUR I STUDIETIDA
Bli med Øytun folkehøyskole i Alta på tur, en av mange skoler med utdanning innen friluftsliv. De er det mange av, og her får du oversikten over hva du kan gjøre for å livnære deg av turlivet.

REVELSTOKE I CANADA
Å sette utfor på ski i ukjent terreng er ikke alltid like smart. Spesielt ikke når du får advarsel om at det kan resultere i en natt ute i skogen…

FEMUNDSLØPET
Over flere dager holder de seg våkne, stående bak et spann med hunder. Kun på de obligatoriske hvilepausene på sjekkpunktene er det stopp, resten er det fullt fokus. Femundsløpet er en styrkeprøve.

LANGRENNSTEKNIKK
Thomas Alsgaard er kjent for å være teknikkeksperten. Nå gir han deg sine tips for å gå bedre på langrenn – både klassisk og skøyting.

LETT MAT
Å dra med seg mange kilo med unødvendig vekt gidder du ikke på vinterturen. Men hvordan skal du unngå posematen? Tørk varene først! Lett som en plett, UTE gir deg guiden.

TEST
UTE har testet hansker for å finne de beste til kalde dager, og tørrdrakter for vinterpadling.

MOBIL PÅ TUR
Applikasjoner til smarttelefoner har kommet for å bli. Vår ekspert tipser deg om hjelpen på mobiltelefonen for turen.

FONDSBU
Kjent og kjær, Fondsbu er en sikker vinner – året rundt.

Neste UTE er i salg fra 23. mars. Dersom du vil ha den neste utgaven av Norges sprekeste friluftsblad rett hjem, tegner du abonnement her!