Fra 13. september ligger et ferskt UTE og venter på å bli plukket ned fra bladhyllene i kiosker over hele landet. Abonenntene får det mellom henden i disse dager, og det er bare å glede seg. Med nok et hundresidersblad mellom hendene, får du ekstra mange sider med knallbra inspirasjonsstoff. Her er noe av det du kan glede deg til. 

NORGES BESTE UTE-STED
Rauma, Digermulen, Rjukan eller Sogndal. UTE skal kåre Norges beste UTEsted, og det er du som har det siste ordet. Les om de fire kandidatene, som UTEs journalister har valagt et besøk.

PORTRETT AV JENS STOLTENBERGUTE tok sommerpraten i Romsdalen, før den fatale 22. juli. I UTE fkan du lese om statsministeren som trives best på fjellet når han har ferie.

UTLADALEN
Jotunheimens og Norges vakreste dal mener mange. Vi tok turen gjennom dalen - som ble en laaangt tur.. 

SURFING I CAPE TOWN
Med barn på tur kan du gjøre det meste – også dra på surfetur til Sør-Afrika.

VIA FERRATA
Jernveier i fjellet? Hva er det? Bli med til Italia og oppdag en ny turverden. Her får du luft under fjellskoene, godt sikret i fjellet.

PADLETIPS I DALANE
Lars Verket er lommekjent i Dalane – få gode tips til padleturene sør i Rogaland!

ESKIMORULLE
Nå er det på tide å lære seg kajakkrulla! UTEs kajakkeskpert gir deg gode tips på veien.

VERDENS VAKRESTE FJELL
Dette er en historie om verdens vakreste fjell, en pose seigmenn, og om det å hjelpe hverandre med å nå drømmene våre. UTEs fotograf Matti Bernitz har besteget Ama Dablam.

RIMELIG TURUTSTYR - HODLER DET MÅL?

Hvorfor må man alltid ha det dyreste utstyret? Kan det ikke holde med jakka til halve prisen? Vi har testet rimelig utstyr på miniekspedisjon.

FJELLSTØVLER
UTE har testet fjellstøvler til høstens turer.

alt
alt
alt
alt
alt
alt

Neste UTE, nr 58, er i salg fra 23. november. Dersom du vil ha den utgaven rett hjem, tegner du abonnement her!