Flere lange kvelder resulterte i et HUNDRE sider tjukt UTE, og nå kan du lese flere UTE-saker enn noen gang.

Først slår vi et slag for å feire våren på vakre Finse på Hardangervidda. Vi gir deg guide til noen av de aller fineste skiturene du kan ta, fra Bergensbanens høyest beliggende stasjon.

Annonse

Bli også med til Grønland på hundekjøring, der det bor nesten like mange hunder som mennesker, bli inspirert av de flotte toppturene du kan gå i Trollfjorden i Lofoten, og få tips til hvor du skal dra for å finne den aller siste snøen.

Les portrettet med tidligere administrerende direktør i Expert, Steinar Rorgemoen, som gjorde det mange drømmer om: Si opp jobben og flytte fra byen. Han dro liksågreit til Svalbard og ble student.

I tillegg har vi seilt med nordlandsbåt over Vestfjorden - til spysjuka tok oss, reist videre til Færøyene, og vi forteller deg om de klassiske hyttene i Jotunheimen du må innom. For ikke å glemme en tur innom koselige Iungsdalshytta i Skarvheimen.

Og trodde du DET var alt? Da har vi enda ikke nevnt testene; både av toppturbukser og fjellski, og utstyrssider og alt annet bra som vi alltid har med i Norges sprekeste friluftsblad.

Du finner mer, når hundre sider dumper ned i postkassen din!

Er du ikke abonnent må du skaffe deg bladet fra butikken, men sørg for å sikre deg abonnent innen neste utgave går i trykken!

Velg mellom flere gode tilbud, blant annet et års abonnement og få skiguiden med på kjøpet til 299,-

GLED DEG TIL EN NY UTGAVE AV UTE!