DAGENS OPPGAVE: På utemagasinet.no finner du en sak om Fri Flyts nye nettserie "222 muligheter". Hva heter primus motor og skikjører i nettserien?

DAGENS PREMIE

High Camp Turtagrø

High Camp blir arrangert av Fri Flyt AS, og ble arrangert første gang på Turtagrø i 2001. Siden den gang har High Camp vokst til flere camper, samtidig som vi har sett at topptur som skisport har hatt en stor vekst i popularitet. High Camp har gjennom flere år etablert seg som en av de sterkeste toppturfestivalene i verden. Suksessen baseres på en miks av flotte naturopplevelser, et solid film-og foredragsprogram, guidede turer, nyttige kurs og et unikt samlingspunkt for folk som har interesse for topptur. High Camp har som mål om å samle ski-og brettfolk, enten man er ny i gamet eller entusiast. Arrangementet fokuserer på samholdet og rike opplevelser uansett ferdigheter. Hvert år samles til sammen rundt 800 toppturfolk på de forskjellige High Campene vi arrangerer.

Totalverdi: kr.3298,-

• Send ditt svar til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 samme dag. Husk å oppgi navnpostadresse og telefonnummer.  

• Vinneren trekkes og offentliggjøres neste dag kl. 10.00. 

Vinner: Øyvin Husby, Oslo 

Riktig svar: Asbjørn Eggebø Ness

Et lite hint 

LYKKE TIL!

Gled noen med et UTE-abonnement. Gi UTE i julegave!

I tillegg til sju magasiner i postkassa, får du full digital tilgang til alt innhold på utemagasinet.nonorsk-klatring.nofriflyt.nolandevei.no og terrengsykkel.no

TUREKSPERTENE 

• UTE-TV: 9 tips til trygge toppturer

• TESTET: Turbukser

• TIPS: Julegavene som må oppleves