DAGENS OPPGAVE: Hva heter medlemmene i Ekspedisjonsfamilien?

DAGENS PREMIE

Fjellreven Kajka 100L/W75L

Høy bærekomfort og smarte funksjoner. Avansert Fjällräven ryggsekk med høy bærekomfort og smarte funksjoner. Bæresystem med Perfect Fit-justering og hovedrom med Wet/Dry-rom. Slitesterk, behagelig og full av funksjoner – til tross for sitt ganske beskjedne ytre, er Fjällräven Kajka ryggsekk en avansert tursekk i klassisk Fjällräven-ånd. Nå er den oppgradert med trimmede, enda bedre funksjoner og en nytenkende treramme som er enestående i verden. Den gir betydelig lavere miljøpåvirkning samtidig som styrke og funksjon opprettholdes. Bæresystemet er utformet for å avlaste selv svært tunge bører, og det brukervennlige Perfect Fit Adjustment System er lett å stille inn for ulike kropper – både i rygglengde og i avstand mellom skulderremmene. Det godt tilpassede hoftebeltet gir høy bærekomfort på lange dagsmarsjer.

Totalverdi: 8298,-

• Send ditt svar til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 samme dag. Husk å oppgi navnpostadresse og telefonnummer.  

• Vinneren trekkes og offentliggjøres neste dag kl. 10.00. 

Et lite hint

LYKKE TIL!

Gled noen med et UTE-abonnement. Gi UTE i julegave!

I tillegg til sju magasiner i postkassa, får du full digital tilgang til alt innhold på utemagasinet.nonorsk-klatring.nofriflyt.nolandevei.no og terrengsykkel.no

TUREKSPERTENE 

SKI-VINTER: Sesongens 25 beste reisetips

UTE-TV: Bli god på langrenn

GUIDE: Slik tenner du bål