Hei, du som leser og følger oss! Nå har du en unik mulighet til å gi oss tilbakemelding på hva du liker, hva du vil ha mer eller mindre av, og hva du mener vi kan bli enda bedre på. 

UTE er et uavhengig friluftsmagasin i vekst – vi har nylig økt fra seks til sju årlige utgivelser. UTE drives av entusiaster som elsker friheten, gleden og noen ganger også spenningen ved å være ute. Vi liker mange aktiviteter, men utgangspunktet vårt er fjellturer på beina om sommeren og på ski om vinteren. Vi er på hjemmebane i alle våre store høyfjellsområder, og vi er også opptatt av de hverdagslige turene. Vi skriver om friluftsopplevelser på vannet, med kajakk og kano, av og til er vi innom helt andre aktiviteter. Opplevelsen ute er viktigst for oss, men vi sørger også for inspirasjon for deg som vil ut og trene med løpesko eller langrennsski. UTE dekker alle disse temaene med reportasjer, intervjuer og ikke minst grundige tester av nytt utstyr. Vi er spesielt opptatt av å få med hele familien på tur. UTEs Barn på tur-spalte er utgangspunkt for boksuksessen Fjellbarna av Eivind Eidslott. I hver eneste utgave får du også oppskrifter på turmat. UTE er også magasinet som løfter blikket fra våre egne turer, med aktuelt stoff om naturvern, klima, sikkerhet og andre temaer som er viktige for naturglade mennesker.

Annonse

For noen uker siden lanserte vi en helt ny utgave av utemagasinet.no, med mer lesestoff, bedre bilder og flere produkttester. Det har gjort at enda flere besøker oss, bruker lengre tid på sidene våre enn før, og at dere  stadig vender tilbake. Nå vi vil gjerne vite hva du synes, slik at vi kan bli et enda bedre og viktigere magasin i flere kanaler, og bruke tiden vår best mulig. 

Delta i undersøkelsen her, og bli med i trekningen av fem valgfrie UTE-t-skjorter!