I år er det 10-års-jubileum for Aim Challenge i Hemsedal og i samarbeid med UTE gis det bort to plasser. Aim Challange er en konkurranse på deltagernes premisser. Det er en kreativ konkurranse der utøverne skal ha det gøy. Vil du og en venn oppleve noe nytt?

Lørdag 7. september dobbles innbyggertallet i Hemsedal. Ca. 600 deltakere er ventet til årets multisportkonkurranse. Det konkurreres i tomannslag i klassene dame, herre eller mix. En god strategi er like viktig som lagenes fysiske styrke. Lagene består av alt fra mosjonister til elite og alder varier mellom aldersgrensa på 18 år til pensjonister. 

Annonse

Poengene hentes på 60 utlagte poster med varierende vanskelighetsgrad og poenggivning. Postene nås på sykkel, til fots, ved rappelering, klatring, padling og svømming. Postene kan tas i villkårlig rekkefølge, derfor er løypevalget viktig. Start og målgang er ved Hemsedal Skisenter.
 

Vil du vinne en opplevelse for livet? Svar på disse tre spørsmålene i en e-post til konkurranse@utemagasinet.no  og merk e-posten med Aim Challenge.

  1. Hva skjer hvis et lag bruker mer enn seks timer på konkurransen?
  2. Hvor mange klasser konkurreres det i?
  3. Hvem vant mix-klassen i 2012?
     

Legg til navn, alder og telefonnummer i e-posten. Trekning skjer fredag 30. august kl. 12.00. Lykke til! 

Les mer om Aim Challenge her.