Superkrefter

Annonse

Elektriske landeveissykler begynner å bli vanlig, også utover motorsyklene vi mistenker en og annen proff for å ha brukt opp gjennom årene. Sykkelen ser ut som en helt vanlig landeveissykkel, og bortsett fra et stort baknav som huser en motor, ser du ikke forskjell på avstand. Addict eRide leveres med karbonramme, 30 mm brede dekk, 105-gruppe og aluminiumshjul, og skal i følge Scott være den letteste elracersykkelen på markedet. 

Scott-Addict-eride20
Scott Addict eRide20

Scott Addict eRide20

Wattpedaler

SRM er tyskerne som var først ute med kommersialisering av wattmålere til amatører, følgelig dyre, noe de fortsatt er. Tysk kvalitet må vite, selv om også andre produsenter leverer like godt i dag som SRM gjorde for 15 år siden. Men hva med et par SRM-pedaler kanskje? Veldig mye mer praktisk om du har flere sykler. SRMs wattpedaler er laget i samarbeid med Look, og selges med wattmåling på en eller begge pedaler, samt høyre-venstrebalanse. 

srm-wattpedaler
SRM Wattpedaler

SRM Wattpedaler

  • 13 859 kroner for par
  • 8 629 kroner for enkeltpedal
  • bikeshop.no

Velbalansert

Syklister gjør veldig mange andre ting enn bare å sykle. Vi vet alternativene er kjedelige, men så får du heller bestemme selv hva du vil bruke tiden på. En balansepute er en seig gummimatte som faktisk er krevende å stå på om du skal stå på ett ben, og med noen styrkeøvelser trener du både balanse, styrke og strammer opp kjernemuskulaturen. Perfekt trening mens du allikevel ser sykkelritt på tv. 

Pure-2-Improve-balansepute
Pure 2 Improve balansepute

Pure 2 Improve balansepute

Old school

Dekk med lyse sidevegger er i vinden som aldri før, selv om det i sin tid ble ansett som så gammeldags at ingen lenger ville bruke det. Om du akter å bruke vinteren på å vaske og stelle godsykkelen, følg med, for nå er folkefavoritten Continental GP5000 tilgjengelig med lyse sidevegger! Da sier vi som vi alltid sier om dette dekket: Ankommer du med GP5000 sjarmerer du både ham og henne. Kun tilgjengelig i 25 mm bredde, så det er en fordel om du er litt old school. 

Continental-Grand-Prix-5000
Continental

Continental 

  • GP5000 dekk med lyse sidevegger
  • 699 kroner
  • sykkelkomponenter.no