HighCamp har en tendens til å bli utsolgt fort, og i fjor ble alle tre arrangementene utsolgt på rekordtid. Fra i dag kan du melde deg på High Camp Hemsedal, og Fri Flyts nye High Camp-sjef Eyvind Setrom anbefaler folk å henge i.

– High Camp Hemsedal vil i 2013 fortsatt ta vare på den gode tradisjonen High Camp alltid har hatt. Samtidig ønsker vi alltid å tilby våre gjester noe bedre. Det viktigste er kanskje at Låven på Fausko er ferdig oppusset, som gir et mye mer naturlig samlingssted, både for våre gjester og våre sponsorer. Her blir det mye gøy i løpet av helga! I tillegg legger vi opp til at gjestene kan velge å gå lengre turer med guide, noe mange ser på som en positiv utfordring. Noe annet vi kan friste med er «Dagens video» på lørdag, som våre fotografer vil redigere sammen. Det er alltid moro å se seg selv igjen på filmlerretet etter en god dag på fjellet, kanskje med en kald pils i hånda, forteller festivalsjef Eyvind Setrom entusiastisk.

Ellers blir det, i tillegg til flotte toppturer, afterski, låvedans, badestamp og flere flotte foredrag under årets High Camp i Hemsedal. Overnattingsstedet Fausko Skysstasjon (som altså er nyoppussa) har mange overnattingsmuligheter (i tillegg til suverén mat!), alt fra telt, lavvo, to-, tre-, og firemannsrom, og sovesal. Overnatting bookes direkte med Fausko.

Mer om High Camp finner du på High Camps nettside og på Facebook.