Fri Flyt ser igjen frem til å kunne invitere alle skifrelste til årets høydepunkt - High Camp 2013 i Hemsedal, Lyngsalpene og på Turtagrø!

Hemsedal
15. - 17. mars 2013
Påmelding fra 1. november 2012

Campen i Hemsedal blir også i år på idylliske Fausko skysstasjon på Tuv. Nytt av året er at Låven på Fausko er ferdig innredet, og vil fungere som storstue hvor alle deltakere samles til ulike aktiviteter. Dette er et perfekt utgangspunkt for toppene på Hemsedalsfjellet og innover i Grøndalen. I tillegg til å by på mange turer og topper for de erfarne, vil også High Camp Hemsedal ha fokus på nybegynnere og de som vil lære mer om det å gå på topptur. Fri Flyts HighCamp er en unik mulighet til å bli bedre kjent med de utallige mulighetene som også ligger utenom skisenteret i Hemsedal. Og ikke minst er det vel trivelig å dele slike opplevelser med andre likesinnede?
 

Lyngen
11. - 14. april 2013
Påmelding fra 1. desember 2012

High Camp Lyngen er en noe mindre og mer intim camp i de idylliske Lyngsalpene, og perfekt for deg som vil oppleve det beste av nord-norsk natur for en rimelig penge. Også i 2013 vil vi ha tilholdssted på Solhov. High Camp Lyngen byr på alt fra enkle turer man kan ta på egenhånd, til mer spenstige nedkjøringer hvor man kan ta turen sammen med en guide. High Camp Lyngen har de siste årene blitt utsolgt på rekordtid, så merk deg datoen 1.desember først som sist, dersom du vil sitte igjen med minner for livet etter en (forhåpentligvis) solfylt helg i midten av april.

Turtagrø
9. - 12. mai 2013
Påmelding fra 1. februar 2013

Så er det duket for det som for mange er selve rosinen i pølsa - High Camp Turtagrø. Midt i hjertet av Hurrungane/Jotunheimen samles over 600 glade toppturentusiaster hvert år til verdens største topptursamling. Her står naturen og turene i fokus, men du får også et solid foredrag- og filmprogram på kvelden, og ikke minst dunjakkedisco. I 2013 sammenfaller også High Camp Turtagrø med Kristi Himmelfart (9.mai), så mulighetene for en skikkelig langhelg er virkelig til stede! I år ble Turtagrø utsolgt på under 24 timer, så den 1.februar må du klikke raskt på musa om du vil ta del i gledene!