1

1AVGJØRENDE: Gode sokker er med på å holde deg varm og hjelper for å unngå gnagsår. Foto: Devold

5 sokker han blir glad for å få

Sokker er faktisk ikke bare sokker. Vi har plukket ut fem par som slår hull på teorien om at far ikke blir glad for sokker til jul, bursdag eller farsdag.

Men's Mountaineering Extra Heavy Crew Socks

Mountaineering Extra Heavy Crew er den ulitmate sokken for lange turer, men også god i sofakroken. Denne maskinstrikkete ullsokken puster svært godt og vil holde føttene dine varme og tørre uansett aktivitet. Sokken er meget slitesterke og er designet med ekstra tykkelse rundt fotsålen og anklene for maksimal komfort. Sokkene har 80 prosent merinoull.
Pris: 299 kr
www.outdoor.no

ACLIMA ANÁRJOHKA SOCKS

Anárjohka - sokken er laget i Aclimas WarmWool-kvalitet. Den er laget i myk, ekstra tykk og slitesterk merinoull. Den har ribbestrikket skaft for bedre passform, og utvendig hempe for å lettere kunne henges til tørk. 
Pris: 199 krwww.aclima.no

BRIDGEDALE VERTIGE LIGHT MERINO

En tynn skisokk som er laget av 20 prosent merinoull, og resten av syntetiske materialer. Blandingen skal gi deg god isolasjon og lang levetid. Bridgedale har i tillegg tre års garanti på sine sokker!

PRIS: 299 kr
www.bridgedale.com

KASK RIDER

Skikjørerne Kaj Zackrisson & Sverre Liliequist opprettet Kask i 2001, da de startet å lage luer i alle varianter. Nå har de derimot utviklet firmaet, og i kolleksjonen finner du blant annet disse varme skisokkene.  Disse sokkene har blant annet vært med i flere frikjøringskonkurranser, og er litt tjukkere enn vanlige skisokker – for å skulle holde deg varm en hel dag på fjellet.
Pris: 349
www.kaskofsweden.com

DEVOLD CROSS COUNTRY SOCK 

En sokk til hver sin aktivitet? Unødvendig synes mange, men uavhengig av det får du her en sokk dedikert til langrennsløperen. Sokken er isolerende og temperaturregulerende, og elastisk for å gi perfekt passform.  Over vristen er det en egen beskyttelse, og sokken er anatomisk formet for venstre og høyre fot, samt forsterkning på tå og hel.
Pris: 249 kr
www.devold.com


 
 
VIS KOMMENTARFELT

Gikk du glipp av?

    5 sokker han blir glad for å få

    Sokker er faktisk ikke bare sokker. Vi har plukket ut fem par som slår hull på teorien om at far ikke blir glad for sokker til jul, bursdag eller farsdag.

    VERDIDANNENDE LÆRING

    Om 50 år med forsøk på å hamle opp mot tenkemåten som reduserer fri natur til ting-kilde (ressurs), og politikere som skyr virkeligheten og bruker abstraksjon som hersketeknikk.

Siste saker

Frys dette

Minus og minus blir pluss.

Bra å ha innerst

Full frihet med Northern Playground Zipbra.

Reiselivet må bli ein naturforvaltar

Norge vil bli verdsleiande innan aktive, naturbaserte opplevingar. Skal me nå dette målet, må reiselivsnæringa ta større ansvar for naturen turistane kjem for å sjå.

Siste saker

– En mektig opplevelse på to hjul

Tre kamerater drømte om en episk alpetur. Det fikk de.

Endelig litt action

Endelig litt action

Optimismen brer seg og motivasjonen sprer seg. Kongvinter er her!

Les mer på UTE-bloggen

Her finner du skiføre

Sugen på skitur? Disse stedene har snø nå.

Se min treningsjakke

Thor Gotaas holder stilen klassisk.

Test av felleski

Felleskisalget tok helt av sist vinter, og langrennsprodusentene jobber knallhardt for å utvikle ski som er bedre enn de andres. Vi har testet seks modeller beregnet på fritidsmosjonisten. (+)

Norsk ekspedisjon med førstebestigning i Himalaya

Fjellklatreren Tore Sunde-Rasmussen ble først i verden til å bestige fjelltoppen Dolma Khang i Himalaya.