Utemagasinet slår vanligvis et slag for at maten lages utendørs, på bål eller primus. Men hvis muligheten byr seg og lommeboka synes det er greit, er det lett å havne i syvende himmel om du kan ende en lang dag på havet ved en topp restaurant som serverer – for eksempel blåskjell. Nettopp det gjør programleder Lars Verket i denne episoden av Norske Padleperler. Turen ender opp på den verdensberømte restauranten Bølgen & Moi ved Ny Hellesund. En herlig plass du aller helst ankommer via sjøveien, der også kan booke et rom på Verftet for natten. 

NORSKE PADLEPERLER

PROGRAMLEDEREN

Lars Verket bor i Kristiansand, og er lidenskapelig opptatt av padling og det enkle friluftslivet. Han har gitt ut flere guidebøker til kajakkpadling på Sørlandet, og er glad i å vise andre rundt på padletur.  I Norske Padleperler blir seerne med til favorittstedene til lokale kajakkguider og friluftsfolk. Opplev noe av det beste man kan oppleve i havkajakk. I tillegg vil hver episode ha et tema hvor seerne kan lære noe knyttet til havpadling eller friluftsliv generelt. I sesong to av Norske Padlerperler tar programleder Lars Verket oss med til Kristiansand, Søgne og Mandal. Du får også flere gode padletips underveis.

Filmene er laget av Magnus Roaldset Furset.