I den aller første episoden av God på langrenn tok Utes langrennsekspert Ragnar Bragvin Andresen tak i typiske feil som gjøres i klassisk teknikk. 

I denne episoden følger vi opp med skøyte-stilen. For de fleste er dette en vanskeligere måte å gå på langrenn, ikke minst mer slitsomt. Vanligvis er det fordi teknikken er feil. Går du korrekt med skøyteski, på rett utstyr og godt preparerte løyper, kan du holde ut like lenge som med klassisk teknikk. 

LES OGSÅ: God på langrenn

Saken fortsetter under bildet: 

Ta en titt på innslaget og se om du kjenner deg igjen i eksemplene til Bragvin. Det er i prinsippet enkle ting å fikse, så kanskje blir det med flyt over skøytingen i vinter. I det neste innslaget på skøyting, skal langrennseksperten gå gjennom alle de ulike «girene» som brukes. 

RAGNAR BRAGVIN ANDRESEN (EKSPERTEN)

Ragnar er en pedagogisk type, med usedvanlig god innsikt i hva han driver med. Langrenn. Det kommer godt frem i serien. Ikke minst når han karikerer langrennsstiler fra langt tilbake til 1960-tallet og frem til i dag på bare noen sekunder. Kanskje er det den gode bevisstheten på kroppsmotorikk og teknikk som har sørget for at Ragnar opptil flere ganger er blitt verdensmester på rulleski. Forøvrig er han teamsjef for Team Job Zone - og programleder i «God på langrenn».