– I´m not Gordon Ramsey, sier offiseren og passer på å holde forventningene nede for det kommende måltidet ved å holde en viss distanse til den britiske stjernekokken med tolv Michelin-stjerner og TV-programmet Masterchef. Matt planlegger bannock for dagens utflukt – en klassisk kanadisk padlerett stekt i panne over bålet. Her lærer vi hvordan bålet bør bygges og skaleres, og hvordan bannocken lages med kanoen som kjøkkenbenk. Ikke minst noen gode knep på hvordan en vasker opp med naturlige hjelpemidler. 

LES OGSÅ: Offiser Villmark

SE OGSÅ: Norske padleperler

SE OGSÅ: Naturfotoskolen

MATT SKUSE

Marineoffiser Matt Skuse tar rollen som programleder i Villmarkingen. En slags overlevelses-inspirert serie der han deler sine erfaringer om det å lage bål, finne egnete steder å bo, lage mat og benytte seg av det som finnes på en smart måte og med høy bevissthet. Matt Skuse er født i Wales, men bor i Norge. Han har tjenestegjort 25 år i det britiske militæret som fjelleder i marinekommandoen. Har dessuten stor kunnskap innen padlesporter.