Minimale inngrep i naturen og sporløse avtrykk fra bålplassen er egentlig en annen episode av Villmarkingen, men prinsippene er brent godt fast i offiserens ideologi om friluftsliv, så når han steller i stand ute-kebab på pinne og kjøtt stekt på en steinpanne, kan det lønne seg å følge godt med. Det drypper kloke beslutninger fra årevis med erfaring i felten fra programleder Matt Skuse. Ikke bare lager vi mat, men vi skal også se hvordan han etablerer en skånsom bålplass skalert for matlaging og hvordan bålet både tennes og holdes i live. 

LES OGSÅ: Offiser Villmark

SE OGSÅ: Norske padleperler

SE OGSÅ: Slik blir du en bedre fotograf

SAMLESIDE FOR VILLMARKINGEN

MATT SKUSE

Marineoffiser Matt Skuse tar rollen som programleder i Villmarkingen. En slags overlevelses-inspirert serie der han deler sine erfaringer om det å lage bål, finne egnete steder å bo, lage mat og benytte seg av det som finnes på en smart måte og med høy bevissthet.Matt Skuse er født i Wales, men bor i Norge. Han har tjenestegjort 25 år i det britiske militæret som fjelleder i marinekommandoen. Har dessuten stor kunnskap innen padlesporter.