MOTIVERT: Alle har sin grunn til å løpe. Carl Godager Kaas hjelper deg å finne din. Bilde: Christian Nerdrum 1

1MOTIVERT: Alle har sin grunn til å løpe. Carl Godager Kaas hjelper deg å finne din. Bilde: Christian Nerdrum

Din grunn til å løpe

FØDT TIL Å LØPE (S2E1): Enten du trenger et tupp bak, eller har planer om å bli verdensmester. Alle har sin egen motivasjon til å løpe.

For Carl Godager Kaas er den aller viktigste motivasjonen å bli verdensmester - igjen. Den andre årsaken kan godt være den samme som din; nemlig følelsen og opplevelsen av å fly gjennom terrenget på egne bein. 

I den første episoden av Født til å løpe - sesong 2, skal Carl fortelle hvorfor han løper og hva som får ham ut av døra gang etter gang. Om kort tid er det VM. Det er mer enn nok for ham. Men hva med deg? Hva trenger du av hjelp for å komme deg ut? Se på filmen, kanskje finner du din grunn til å løpe. 

FØDT TIL Å LØPE SESONG 2

Født til å løpe får sin andre sesong med Carl Godager Kaas som programleder. Kaas er en merittert orienteringsløper med flere EM-gull og ett VM-gull. Vi kan derfor være trygge på at kunnskapen om emnet er i behold. Innslagene kommer til å dreie seg om teknikk, treningsmetoder, løp med kart og trening med barn. Her finner du samlesiden for serien, samt hele sesong 1 av Født til å løpe.  


 
 
VIS KOMMENTARFELT

Gikk du glipp av?

Siste saker

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

NÅR SNØEN SMELTER (EP6): Makan til overnattingsplass skal du lete lenge etter. Ole Kristian Strøm og Christine Titland slår opp teltet på Kjerringkjeften i Hemsedal.

NAIVT NATURTALENT

BOKANMELDELSE: Akademisk øvelse i avmaktens tid.

Lysefjorden på langs

I et av Norges mest besøkte turområder tok vi fatt på en reise fra dalbunn til høyfjell. Blant de storslåtte naturopplevelsene fant vi noe spesielt. Oppskriften på lykke.

Siste saker

Årets Eventyrer 2018 er i gang

Hvem fortjener prisen i år?

Har du gått Norge på langs?

Haukeliseter Fjellstue inviterer til storsamling for NPL-ere.

BOKANMELDELSE: GRØNNE SKIFTER

Overraskende oppvekstskildring om Natur og Ungdom, jubilanten som nekter å bli voksen.

Smakfull fiskegryte

Nyt lange sommarkveldar på eit svaberg, med gryta putrande på primusen.

Atlanterhavsroerne nærmer seg halvveis

Rune Malterud og Stian Aker passerte nylig 1000 nautiske mil.

16 observasjoner fra Romsdalseggen

Første gang vi gikk turen over Romsdalseggen, var den en nyhet. Sist sommer var tida kommet for å dra tilbake på familietur. Her er noe av det vi la merke til.