1

Luke 7 er åpen

Massevis av nyttig utstyr skjuler seg bak luke nummer sju!

DAGENS OPPGAVE: På utemagasinet.no finner du en sak om Skogspilegrimen, hvem er Skogspilegrimen?

DAGENS PREMIE

Petzl Survival Pack

BUG: En fin dagstursekk som passer like godt høyt oppe i klatreveggen på flertaulengders ruter, som til bruk i hverdagen som en jobb eller skolesekk. Vekt: 525 g. 

SPATHA: Sammenleggbar kniv. Profilen på bladet gjør det enkelt å kutte tau og bånd. Kniven har et hull for karabiner som gjør det mulig å feste den til selen. Den er enkel å håndtere, selv med hansker, og den kan låses i åpen posisjon. 

MYO: Hodelykten MYO gir maksimalt 370 lumens og passer for aktive brukere som løper, går på ski eller driver med turaktivitet der mye lys er nødvendig. Lykta har et jevnt fint nærlys ved hjelp av et spredeglass som også kan vippes ned for å gi fokusert stråle. Lykta sitter balansert på hodet passer bra for aktiviteter med mye bevegelse. Lykthodet har en indikator som viser batterilevetiden. Kan også brukes med lithium og oppladbare batterier. Leveres med 3x AA/LR06 alkaliske batterier. Vekt 179 gram. 

TICKET TO THE MOON – dobbel hengekøye, som har flere bruksmuligheter. Hengekøya passer både for de som er på farta og for de som ønsker den fast installert på verandaen. Man kan sitte oppreist (rundt bålet) med ryggstøtte om opphengspunktene samles, ligge tilnærmet flatt ved å legge seg ca. 30 grader skrått i hengekøyen (for å lese en bok). Laget i nylon i en helt tynn silkeaktig kvalitet som er slitesterk og samtidig lett. Den pakkes inn i sin egen halvmåneformede pose for lagring og transport, og monteres veldig enkelt ved hjelp av opphengstauet (tilleggsprodukt).

Totalverdi: kr.3400,-

• Send ditt svar til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 samme dag. Husk å oppgi navnpostadresse og telefonnummer.  

• Vinneren trekkes og offentliggjøres neste dag kl. 10.00. 

Et lite hint 

LYKKE TIL!


 
 
VIS KOMMENTARFELT

Gikk du glipp av?

Siste saker

Kraftanstrengelsen

Iditarod-vinner Joar Ulsom innså det i år: Ingen har det lett i verdens hardeste hundeløp.

Test av Ortovox Merino Naturetec

Funksjonelle plagg laget i varmende merinoull – vi har langtidstestet Pordoi jakke og Piz Duleda bukse fra Ortovox.

10 enkle toppturer

På leting etter trygge skifjell? Her kan du få fine skiturer i påska.

Siste saker

Klær som varmer

Norske Heat Experience vil gjøre frossenpinner bedre rustet i vinterkulda med batteridrevne klær.

Naturens egen vidundermedisin

Mørketida er over i nord.

Påsketuren

Glem egg, snø og hyttevegg. Pakk påskesekken med tau, shorts og klatresko, eventuelt buldrematte.

Kvinnelige klatrepionerer

Therese Bertheau var ikke alene. Arne Larsen har skrevet bok om klatrekvinnene.

Om å ta leken på alvor

Jeg tror det er rom for lekenhet i de fleste tilværelser. Lekenhet kombinert med å være helt og holdent tilstede, skriver fjelløper Emelie Forsberg.

Sognefjordruta på ski

Rett vest for de mest kjente skiområdene i Sogn, er det et helt annet landskap som åpenbarer seg. Fri Flyt var med da Sognefjordruta ble gått for første gang.