1

Luke 7 er åpen

Massevis av nyttig utstyr skjuler seg bak luke nummer sju!

DAGENS OPPGAVE: På utemagasinet.no finner du en sak om Skogspilegrimen, hvem er Skogspilegrimen?

DAGENS PREMIE

Petzl Survival Pack

BUG: En fin dagstursekk som passer like godt høyt oppe i klatreveggen på flertaulengders ruter, som til bruk i hverdagen som en jobb eller skolesekk. Vekt: 525 g. 

SPATHA: Sammenleggbar kniv. Profilen på bladet gjør det enkelt å kutte tau og bånd. Kniven har et hull for karabiner som gjør det mulig å feste den til selen. Den er enkel å håndtere, selv med hansker, og den kan låses i åpen posisjon. 

MYO: Hodelykten MYO gir maksimalt 370 lumens og passer for aktive brukere som løper, går på ski eller driver med turaktivitet der mye lys er nødvendig. Lykta har et jevnt fint nærlys ved hjelp av et spredeglass som også kan vippes ned for å gi fokusert stråle. Lykta sitter balansert på hodet passer bra for aktiviteter med mye bevegelse. Lykthodet har en indikator som viser batterilevetiden. Kan også brukes med lithium og oppladbare batterier. Leveres med 3x AA/LR06 alkaliske batterier. Vekt 179 gram. 

TICKET TO THE MOON – dobbel hengekøye, som har flere bruksmuligheter. Hengekøya passer både for de som er på farta og for de som ønsker den fast installert på verandaen. Man kan sitte oppreist (rundt bålet) med ryggstøtte om opphengspunktene samles, ligge tilnærmet flatt ved å legge seg ca. 30 grader skrått i hengekøyen (for å lese en bok). Laget i nylon i en helt tynn silkeaktig kvalitet som er slitesterk og samtidig lett. Den pakkes inn i sin egen halvmåneformede pose for lagring og transport, og monteres veldig enkelt ved hjelp av opphengstauet (tilleggsprodukt).

Totalverdi: kr.3400,-

• Send ditt svar til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 samme dag. Husk å oppgi navnpostadresse og telefonnummer.  

• Vinneren trekkes og offentliggjøres neste dag kl. 10.00. 

Et lite hint 

LYKKE TIL!


 
 
VIS KOMMENTARFELT

Gikk du glipp av?

    Dette sliter vi med

    GOD PÅ LANGRENN (EP2): De fleste vil si seg enige i at det er både mer slitsomt og vanskelig å skøyte. Det er fordi du må rette opp i disse feilene.

    Porten til vidda

    Midt mellom øst og vest ligger Haukeliseter, ett av Turistforeningens aller mest populære hytter.

Siste saker

Test av Nordic Cab Active

Rimelig multivogn.

Ble du den heldige?

Her er listen over de heldige vinnerne i årets julekalender.

Luke 18 er åpen

I dag har du muligheten til å sikre deg to festivalpass til Fjellfilmfestivalen.

Siste saker

Luke 17 er åpen

Trenger du en ny dunjakke? Da anbefaler vi å prøve lykken i dagens konkurranse.

Luke 16 er åpen

Vinn multisportklokke fra Suunto.

Opplevelsespakker

Innholdet er klart. Fikser du pakkingen?

Dette sliter vi med

GOD PÅ LANGRENN (EP2): De fleste vil si seg enige i at det er både mer slitsomt og vanskelig å skøyte. Det er fordi du må rette opp i disse feilene.

Porten til vidda

Midt mellom øst og vest ligger Haukeliseter, ett av Turistforeningens aller mest populære hytter.

Fjortiser og fjell

Hva er vitsen med å klatre i fjell, egentlig?